Sunndal VGS > Elevar > Kantine > Sunndal vidaregåande skole lanserer mobilbetaling i kantina

Sunndal vidaregåande skole lanserer mobilbetaling i kantina

Elevrådsstyret har tatt initiativ til forenklet betalingssystem i skolekantina. I løpet av november 2016 lanserer vi mobilbetaling i skolekantina. Kontanter er tidkrevende og kostbart, med mobilbetaling får kantina vår et smart alternativ. Mobilbetaling vil gjøre driften mer effektiv slik at vi kan fortsette å drive en god kantine for elevene.

mcash2.JPG

Møre og Romsdal fylkeskommune har valgt å samarbeide med det norske selskapet mCASH av SpareBank 1 som har utviklet en prisvinnende app for enkel og sikker bestilling og betaling. Appen er gratis og kan brukes uavhengig av hvilken bank man benytter.

For de som ikke ønsker å bruke det nye systemet vil det fremdeles vil være mulig å betale med kort og kontanter, men vi håper så mange som mulig vil benytte denne løsningen for å redusere kø og sikre en mer effektiv kantine.

Tips om mCASH

mCASH er en app som elevene laster ned til sin smarttelefon - søk på mCASH i App Store (for iOS) eller Google Play (for Android). Appen er gratis og man kan velge å fylle penger på mCASH-kontoen (forhåndsbetalt), eller koble den til et bankkort (må være åpent for bruk på internett). Med penger tilgjengelig kan man bestille og betale for varer i kantina.

mCASH har ikke aldersgrense og kan altså benyttes uavhengig av alder. De som ikke har bankkort får opprettet mCASH-konto som kan fylles på og brukes til betaling.

Informasjon om bruk av mCASH

Framgangsmåte for nedlasting og bruk av appen.

Skann med QR-kode for å få frem varene i kantina.

mcash

Jan Ove Løken