Nytt telefonnummeret til Sunndal vidaregåande skole sitt sentralbord

Direkte innval til tilsette finn du her

Noko du vil klage på?

Når du klagar set du i gang ein formell prosess der skulen, fylkeskommunen eller Fylkesmannen skal sjå på problemet du tek opp. Korleis du klager avheng av kva du klagar på.

Meir informasjon om kva du kan klage på og korleis du går fram når du klagar, finn du på denne lenka: Lenke til fylkeskommunen sine nettsider om klage

Innsamlingsrekord

Russen ved Sunndal vgs samla inn heile 85 536 kr under årets innsamlingsaksjon for kreftforeninga. Dette er rekord for russen ved Sunndal vgs.

Krafttak mot kreft

I kveld (onsdag 08.03.2017) kjem avgangselevar frå Sunndal vgs på besøk for å samle inn pengar til kreftforeninga. 65 ungdommar bruker onsdagskvelden til dette.

Ta vel i mot dei. Ha gjerne kontantar klar til å putte på bøssa. Har du ikkje kontantar, kan du bruke Vipps og overføre pengar til  461054 (pengane blir registrert som innsamla av Sunndalsrussen).

Du kan også sende "gave" til 2277 for å gi kr 200,-, Vips/mCash/Mobilpay for å gi valfri sum til 2277 eller til bankkonto 1503.07.66056 (direkte til kreftforeninga)

Sist år vart det samla inn 79.377 kroner i Sunndalsrussen sin aksjon.

UNGDATA-undersøkelse i Sunndal

På oppdrag fra Sunndal kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region midt-Norge (KoRus Midt-Norge) en spørreundersøkelse blant kommunens ungdommer. Formålet med undersøkelsen er å kartlegge ulike sider ved ungdoms livsstil og levekår. Resultatene fra undersøkelsen vil kunne danne grunnlag for ungdomspolitikken og det forebyggende arbeidet rettet mot ungdom i Sunndal kommune. Data fra undersøkelsen vil også kunne brukes i forsknings- og utviklingsprosjekter, der målet er å framskaffe ny kunnskap om ungdoms oppvekstsvilkår.

Elever ved Sunndal vgs blir invitert til å delta i spørreundersøkelsen 27. - 31. mars 2017.

Informasjon til ungdom og foresatte ligger her

-Veldig dumt at ikke unge bruker ei bra ordning

Ungdom i 28 av kommunene i Møre og Romsdal kan ta taxi hjem i helgene for bare en 50-lapp, men vet ikke om ordninga. – Nå må ungdommene få vite av fylkeskommunen at de kan bruke tilbudet, sier leder i Ungdomspanelet, Norunn Brøste Kjersem til NRK

På nrk.no kan du lese heile artikkelen

Avgangsrevy 2017

Avgangsrevyen 2017, NOSTALGI, vart vist i Sunndal kulturhus 10. og 11.02.2017.

Elevane presenterte musikkhistorie frå 1970-talet fram til i dag. I tillegg hadde dei mange kommentarar og "spark" til aktuelle hendingar lokalt og nasjonalt.

Bildet her er frå ein kommentar til norsk flyktningpolitikk med sangen "UDI-slipp meg fri"

Bilde frå framføring av sang

Du finn fleire bilde på skolens facebookside

105 lærlingar i Sunndal

I Sunndal er det i dag 105 lærlingar. 38 bedrifter er godkjende lærebedrifter i eitt eller fleire fag. Til saman dekkjer lærebedriftene 31 lærefag.

Det er god grunn til å skryte av lokalt næringsliv.

sveiseverkstad

Privatisteksamen våren 2017

I perioden 01.01. til 01.02.2017 kan melde deg opp til eksamen som privatist våren 2017.

Meir informasjon finn du på denne lenka

Våreksamen privatistar