UNGDOM OG LIVSSTIL

Elevane i faggruppa «sosiologi og sosialantropologi» har gjennomført ei læreplanfesta undersøking i februar 2012. Temaet dei valde var «Elevar og livsstil». Hovudhypotesen var at det er kjønnsforskjellar når det gjeld kosthald.

UKS-VALGRESULTAT

Resultatet fra valget til Ungdommens kommunestyre er klart:
Ungdommens kommunestyre 2012 ser slik ut:

Russefeiring og skolen si rolle

Skolen har fått brev frå Utdanningsdirektoratet om russefeiring og skolen si rolle.

VAKSE GJORT AV REVYSTYRET

Leiaren i Aura Avis 16.02.2012 kommenterer revystyret si handtering etter at revyfesten endte med katastrofe

UNGDOMMENS KOMMUNESTYRE

Tysdag 14.02.2012 var det val til Ungdommens kommunestyre i Sunndal ved Sunndal vgs.
Valresultatet blir klart seinast fredag 17.02.2012 klokka 12:00

ORIENTERING OM HØGARE UTDANNING

Elevar ved Sunndal vgs fekk orientering om høgare utdanning heile måndag 13.02.2012.

Elevundersøkelsen

I uke 7/2012 gjennomfører Sunndal vgs spørreundersøkelsen ELEVUNDERSØKELSEN.

Viktig informasjon til foreldre og føresette

Sunndal vgs. har no køyrd fjernundervisning i tre heile dagar. Tilbakemeldingane frå lærarane er at dette har gått over all forventning.

Sunndal vidaregåande skole er 'stengt'

Som eit førebyggande tiltak mot spreiing av koronaviruset, er Sunndal vidaregåande skole «stengt» frå i morgon (fredag 13.2.20) og dei neste to vekene.

Krystallnattmarkeringa 2019

Mandag 11.november 2019, hadde elevar og tilsette ved Sunndal VGS den årlege minnemarkeringa for ofra frå Krystallnatta i Tyskland i 1938.

{literal}