Eit fargerikt fellesskap

Ved Sunndal vgs har elevane 17 forskjellige morsmål. Skolen har 294 elevar, 46 av dei har ikkje norsk som morsmål, men dei fleste snakkar likevel godt norsk.

Fleire elevar brukar MacBook

Dei to siste åra har fleire elevar tatt i bruk Apple sine mac-datamaskiner i staden for pc-ar basert på Microsoft Windows.

Dette skoleåret brukar 37% av elevane mac, medan 63% brukar pc.  På studiespesialisering brukar 60% av elevane mac, medan 88% av elevane på yrkesfaglege utdanningsprogram brukar pc.

78.600 kroner til ungdomstiltak i Colombia

Gjennom årets Operasjon Dagsverk skal ungdom i Colombia jobbe for å snu fortiden. Gjennom utdanning og rettighetsopplæring skal de sørge for at historien ikke gjentar seg, og bringe fred til Colombia og fremtidens unge. Elever ved Sunndal vgs har bidratt med kr 78.600 til Operasjon Dagsverk sine tiltak.

snu fortida

Sunndal vidaregåande skole lanserer mobilbetaling i kantina

Elevrådsstyret har tatt initiativ til forenklet betalingssystem i skolekantina. I løpet av november 2016 lanserer vi mobilbetaling i skolekantina. Kontanter er tidkrevende og kostbart, med mobilbetaling får kantina vår et smart alternativ. Mobilbetaling vil gjøre driften mer effektiv slik at vi kan fortsette å drive en god kantine for elevene.

(Klikk på bildet for flere opplysinger)

Høyring om ny tilbodsstruktur

Møre og Romsdal fylkeskommune har ein rapport om ny tilbodsstruktur for vidaregåande opplæring i fylket ute på høyring.

Sunndal vgs sitt svar på høyringa finn du her.

Det ligg pengar og ventar på deg!

Alle elevar med ungdomsrett i vidaregåande opplæring får utstyrsstipend, men du må søke om stipendet. Utstyrsstipendet er ikkje avhengig av kor mykje foreldra dine tener.

Velkomen til nytt skoleår

Måndag 22.august klokka 09:00 startar skoleåret 2016/17 for elevar ved Sunndal vgs.