Kommunereformen - kva meiner ungdomen?

Elevar presenterte spørreundersøking for kommunestyre og for folkemøte.

Tilrådinga var klar:

Alternativ 1) Ikkje slå saman Sunndal med andre kommunar

Alternativ 2) Slå saman Sunndal med Oppdal

Ledige stillingar

Vi har ledig lærerstillingar i norsk og i programfag på teknikk og industriell produksjon.

Søknadsfrist: 13.04.2015

Markering av Holocaustdagen

Holocaustdagen vart markert på Sunndal vgs ved at elevar og tilsette samla seg i kantina. Elevar held tende lys og bar flagg som viser dei ulike nasjonane som er representert på skolen. Kristine Bergseth Drågen held appell. Etter appellen var det eitt minutt stillheit.

God jul og godt nytt år!

Sunndal vgs ønskjer alle elevar, samarbeidspartnarar og tilsette ei triveleg julefeiring og eit fredfullt nytt år.

Elevundersøkinga

I veke 50 og 51 gjennomfører Sunndal vgs Elevundersøkinga

Føresette kan sjå fråvær og vurderingar

På nettstaden skolearena.no kan føresette sjå barna sitt frammøte på skolen og vurderingar i fag.

Frå Sunndal vgs til prosessoperatør hos Skretting

Guro Hoem Hegerberg er tidlegare elev ved Sunndal vgs. No er ho prosessoperatør ved fiskeforprodusenten Skretting på Averøya.

Les Tidens Kravs intervju

Dei skulkar ikkje, dei drikk ikkje – men dei stressar

Hovedbildet frå Ungdata for 2013 er at vi har med ein veltilpassa, heimekjær, men kanskje litt stressa ungdomsgenerasjon å gjere, konkluderer NOVA som står bak undersøkinga.

Ungdom i 13–16-årsalderen er meir lovlydige enn før, det er færre som rusar seg, og stadig fleire unge har eit godt forhold til foreldra sine. Samtidig viser årets nasjonale Ungdatarapport at fleire unge jenter fortel om psykiske plager og stressymptom.

Artikkel om undersøkinga på nrk.no

Rapporten frå undersøkinga finn du her

Første skoledag skoleåret 2014/15

Første skoledag er måndag 18.08.2014. Elevane møter ved skolen sin ekspedisjonsinngang klokka 08:00.