SkolePC

Frist for nye elevar til å bestille skolePC er 21.07.14

Meir opplysingar finn du her

Godt skoleår for Sunndal vgs

Skoleåret 2013/14 er resultatmessig det beste skoleåret for Sunndal vgs dei siste 20 åra. Vi har klart å auke gjennomstrømminga ved at heile 89% av elevane som starta ved skolen hausten 2013 fullførte skoleåret med karakteren 2 eller betre i alle fag. Kapasitetsutnyttinga har også vore god.

BOK PÅ BRETT - iPad i skolen

Er nettbrett eit teknologisk og pedagogisk alternativ til trykte læremiddel og PC/Mac? Dette har Sunndal vgs forsøkt å finne svar på gjennom utprøving av nettbrettet iPad skoleåret 2012/13 og 2013/14.

GODT INNEKLIMA

Godt inneklima under eksamen ved Sunndal vgs.

Med maksimalt antal personar i eksamenslokalet i dag, varierte karbondioksidkonsentrasjonen mellom 718 og 506 ppm (kravet er under 1000 ppm) og temperaturen mellom 21 og 23 grader. Kjekt med ventilasjonsanlegg som fungerer!

Operasjon Dagsverk 2014 går til Utviklingsfondet

Elevane har talt: OD 2014 skal gå til Utviklingsfondets prosjekt «Mitt liv – mine valg» til jenter i Etiopia og Malawi. Utviklingsfondet var ein av tre kandidatar som norske elevar stemte over på Elevtinget 13. mars.

Meir opplysingar her

God søking til Sunndal vgs

308 personar søker om opptak ved Sunndal vgs som førsteprioritet for skoleåret 2014/15. Dette er ein person meir enn for skoleåret 2013/14.

255 av primærsøkarane har ungdomsrett. Dette er 13 færre enn for skoleåret 2013/14.

Elevundersøking2013

I månadsskiftet oktober/november blir det gjennomført ei spørreundersøking om korleis elevane opplever det på vere elev ved Sunndal vidaregåande skole.

Føresette kan sjå fråvær og vurderingar

På nettstaden skolearena.no kan føresette sjå barna sitt frammøte på skolen og vurderingar i fag.

Brannalarm

Brannalarm ved Sunndal vgs 12.09.2013 ca klokka 13:20.