Skole-PC?

Du finn informasjon om ordninga med skolepc her

Skolestart

Første skoledag for elevane er måndag 21.08.2017 med oppmøte klokka 09:00 utanfor inngangen nærast ungdomsskolen.

Elevane bør ha med seg skrivesaker og noko  å bere lærebøkene i.

Det blir fotografering til skolebevis for alle elevane i løpet av måndag 21. og tysdag 22.08.

Vel møtt!!

Ny elevportal

Det er laga ein ny, nettbaser elevportal med direktelenker til SkoleArena (Hypernet), Fronter, Office 365, Ordnett  m.m. i tillegg til mykje nytting informasjon for elevar ved dei vidaregåande skolane i Møre og Romsdal.

Lenke til elevportalen

Det ligg lenke til portalen på framsida til skolen si heimeside

Elevportal2
Elevportal

Hydro Sunndal - Bedriftsbesøk for rektorar og leiinga på Utdanningsavdelinga

28.06.2017 fekk Hydro Sunndal besøk av rektorar ved dei vidaregåande skolane i Møre og Romsdal fylkeskommune og leiinga ved Utdanningsavdelinga Hydro Sunndal. Hydro Sunndal er Møre og Romsdals største lærebedrift.

Fabrikksjef Eivind Mikalsen orienterte om Hydro Sunndal sine utfordringar og framdriftsplaner. Deretter fekk vi ei omvising med gode orienteringar om dei tre einingane i aluminiumsproduksjonen på Sunndaløra: Elektrolysefabrikken, Karbonfabrikken og Støperiet.  Leiinga på dei ulike einingane, tilsette, tillitsvalde og lærlingar fortalde om arbeidsoppgåver og bedriftskultur.

Bedriftsbesøk

Foto: Eivind Torvik

Korleis svare på tilbod om skoleplass

Du får melding om skoleplass via SMS på mobiltelefonen din

Du svarar på tilbodet om skoleplass  ved å logge inn på vigo.no med MinID.

Meir informasjon om skolestart finner du her: www.vilbli.no

Alle førsteårselevar skal logge seg inn på portalen skolestart.mrfylke.no etter 10.07.2017 og fylle ut bestillingsskjema for elev-PC eller PC-stipend. (Her finn du info om PC-ordninga)

Har du behov for skyss til og frå skolen?  Lenke til opplysingar om skoleskyss og registreringsskjema for skoleskyss

Velkomen som elev ved Sunndal vidaregåande skole! Første skoledag er måndag 21.08.2017. Vi startar klokka 09:00.

Kva bidreg skolen med til elevane si læring?

I dag har Utdanningsdirektoratet offentleggjort ein rapport om skolebidragsindikatorar i vidaregåande skole. Rapporten tek for seg indikatorar på skolane sine bidrag til fullføring, gjennomføring og gjennomsnittskarakterar for skoleåret 2014-15, og for kullet som starta i vidaregåande skole hausten 2012.

Nytt telefonnummeret til Sunndal vidaregåande skole sitt sentralbord

Direkte innval til tilsette finn du her

Noko du vil klage på?

Når du klagar set du i gang ein formell prosess der skulen, fylkeskommunen eller Fylkesmannen skal sjå på problemet du tek opp. Korleis du klager avheng av kva du klagar på.

Meir informasjon om kva du kan klage på og korleis du går fram når du klagar, finn du på denne lenka: Lenke til fylkeskommunen sine nettsider om klage

Innsamlingsrekord

Russen ved Sunndal vgs samla inn heile 85 536 kr under årets innsamlingsaksjon for kreftforeninga. Dette er rekord for russen ved Sunndal vgs.

Krafttak mot kreft

I kveld (onsdag 08.03.2017) kjem avgangselevar frå Sunndal vgs på besøk for å samle inn pengar til kreftforeninga. 65 ungdommar bruker onsdagskvelden til dette.

Ta vel i mot dei. Ha gjerne kontantar klar til å putte på bøssa. Har du ikkje kontantar, kan du bruke Vipps og overføre pengar til  461054 (pengane blir registrert som innsamla av Sunndalsrussen).

Du kan også sende "gave" til 2277 for å gi kr 200,-, Vips/mCash/Mobilpay for å gi valfri sum til 2277 eller til bankkonto 1503.07.66056 (direkte til kreftforeninga)

Sist år vart det samla inn 79.377 kroner i Sunndalsrussen sin aksjon.