Informasjon om COVID-19 - Oppdatert!

Viktig informasjon angående COVID-19 og smitten ved Timian og Persille

Skriv ut

En ansatt på Timian og Persille er smittet. Ansatte og elever som har vært på Timian og Persille i tiden mandag 22.02 til og med onsdag 24.02 er satt i karantene. Skolen går som vanlig. Elever og ansatte som føler seg syke møter ikke på skolen. Reyøvinger er avlyst og revyen er utsatt. Eventuell ny informasjon blir lagt ut på skolens hjemmeside fortløpende.

Oppdatering 26.02 19:00!

En elev i VG2 Helsearbeider er smittet. Alle elever i VG2 Helsearbeider og VG2 Barne og ungdomsarbeider blir satt i karantene fram til annen informasjon er gitt. Artikkelen oppdateres fortløpende!

Oppdatering 26.02 22:45!

Etter samtale med kommunelegen skal ikke VG2 Helsearbeider og VG2 Barne og ungdomsarbeider i karantene. Elever som eventuelt skal i karantene blir kontaktet. Begge klassene møter på skolen mandag.

Oppstart etter vinterferie

Som dere alle sikkert har fått med dere har vi fått et avgrenset utbrudd (iflg.kommunelegen) av Covid-19 i Sunndal kommune. Det er foreløpig ingen nye lokale retningslinjer, som betyr at oppstarten etter vinterferien fortsatt drives etter gult nivå slik som før vinterferien. Det betyr at elevene skal møte på skolen og følge retningslinjene til FHI etter gul trafikklys-modell. Elever som er i risikogruppen, eller har nær familie i risikogruppen kan ikke sette seg selv i karantene. Det er bare kommunlegen som kan sette noen i karantene. Hvis du har frykt for å komme på skolen, pga frykt for egen helse, og tar kontakt med lege og forteller det med den følge at du får en bekreftelse på det, vil rektor gjøre unntak slik at du ikke får fravær. Det samme gjelder hvis du selv eller noen i familien er i risikogruppe. Da kan du få hjemmeskole og ikke fravær.

Kontakt